VEXI PRODUCTION

Ako niste prijavljeni molimo vas prijavite se ,
Da bi se prijavili morate prvo da se registrujete .
VEXI PRODUCTION

Dobro došli kod Vexi JV SOUND


  Megaupload - Obaveštenje

  Delite
  avatar
  VEXI
  А Д М И Н И С Т Р А Т О Р
  А Д М И Н И С Т Р А Т О Р

  Broj poruka : 7026
  Datum upisa : 16.07.2011
  Godina : 41
  Lokacija : Zapadni Balkan

  Megaupload - Obaveštenje

  Počalji od VEXI taj Ned 22 Jan - 21:29:09

  S` obzirom na neugodnu činjenicu da je megaupload privremeno ili stalno ??? ugašen ja donosim određene odluke i zaključke .
  Naime, skoro pa ceo forum je bio naslonjen na shering instituciju megaupload , a - sad kad njega nema po prirodi stvari ni foruma nema . Ali, nije tako - idemo dalje još čvršće i odvažnije .
  U tom smislu imate pravo da zatražite od ripera/uploadera koji je kačio na megaupload da vam obnovi i postavi Alternativne linkove . Vreme obnove traje onoliko koliko treba za takvu operaciju.

  http://vexi.forumsr.com/f13-muzicke-zelje - na ovaj podforum kreirate svoj topic i dajete forumski link gde je topic sa postavljenim albumom . Postojeće teme sa heterogenim sadržajem se neće
  brisati ni pod tačkom razno , ovo iz razloga jel je mnogo potrošeno truda i zbog toga što su linkovi bili u životu pre ovih nemilih događaja u U.S.A. Hoću vam naglasiti da su linkovi bili Legitimno postavljeni.

  Pored ovog načina imate mogućnost da u postojećem topicu kao postryplay isto tako zatražite željeni album ili kompilaciju. Dakle, ne trebate se opterećivati sad sa nekakvim masovnim obnovama , već ako
  je nekom doista stalo do nečega sa foruma nek napiše na mestu predviđenom za to . Na taj način nećemo se sekirati a znaće se i da je downloadovan fajl sa servera kojeg izaberete. Jel. što bi trud bio uzaludan ?

  Pozivam vas poštovani članovi da dalje nastavimo gde smo stali i želim da u buduće linkovi dugo - dugo budu Online .


  Administrator  http://vexi.forumsr.com/
  cheers Forum otvorenih ruku za prijatelje ..


   Sada je Pet 18 Jan - 12:10:37